Oldalak

2012. november 16., péntek

beszélgetések innen-onnan

Kapcsolódó gondo(k)latok. Tehát tényleg közeledünk!

"Tudjátok, hogy nem szoktam az dögök őrét a plafonra festeni, még ha úgy is tűnne néha napján. Ma sem akartam, de favágás közben kaptam üzenetet, amelyet kérésre közlök, bár feltettem a kérdést, hogy miért is kell ezt mindenkinek elmondani, hisz annak a pár személynek, aki "számít", szólhatok, a többi meg majd meg tudja időben máshonnan, ha bekövetkezik, ha meg elmarad, nem néz így - szokás szerint-, hülyének. No nem mintha zavarna, de igazság az, hogy Vera csak tegnap már kétszer nyomatékosan, hogy hagyjam már ezt az egész "megmentem a magyarokat, meg a világot hülyeséget" abba, mert egyszerűen nincsen kit. Igaza van, hajlok a szavára, más idők jönnek, másképpen kell megközelíteni a helyzetet, mert mielőtt jön a tisztító tűz, jöhet a tisztító hideg...






Miután a telefon másik végén az izgatott hanggal többször beszéltem, kellett volna, hogy érkezzenek az üzenetek, de azok elvesztek az éterben, majd újabb beszélgetések, ingerültebb hangú NBH-s qva anyázások után némi 2 órás csúszással egy másik csatornán, csak megkaptam az a pár gondolatot, amelyhez még alkalmasint jöhet a többi is.

"A tények = 5 ezer embert irányítunk védett zónába. 8 osztályos tananyag = Lagrande zona = Bármely két tömeg között az egyensúlyi pont. Pl. Föld-Hold = ez a Holdtól 95 ezer km-re van. Az a labda az égen óriás!! A Fekete csillag és a Galaxismafg által képzett Lagrande pontra beléptünk = 2012. nov. 11. 10 óra 35 perckor. A zóna átmérőjét a kutatók és a csillagköziek ismerik. A bolygótokon SENKI! Szépen leszerepeltetek a Piramis-kóddal kapcsolatban is. CSILLAGOTOK kb. 42 napra le fog állni, de itt a segítség. Ha bármely "segítség infót" még egyszer betolakodó...szétsz@r, az halott (pl. "szabadkőműves számmisztika + karmás szeretetrezgők- ők halott emberek). Ezt a cikket bővítjük, viselkedjetek úgy.. 59 napotok van hátra + nincs a SZ@ROS youtubotokon!"

Nos, ha igaz, hogy beléptünk és ugye beleremegett pár helyen a föld is és igaz, hogy az egyensúlyi pont erőterén (nem fotonöv) áthaladva sok mindennel szembesülhetünk, amelyhez az itteniek is csak a katasztrófavédelmet hívhatják segítségül, de hiába és a barlangok menedékét kereshetik, akkor az úgy is hamarosan kiderül. Telefonon sok minden elhangzott még és persze részben ez az infó egybe vág más források részinformációjával, de nyomatékosan megjegyzem, hogy ..., á inkább hagyjuk! Minden esetre a telefonos blokkolás önmagában is beszédes volt. Ha igaz, akkor ölég hideg lesz egy darabig és a szelekció begyorsul.

Bár én kérdeztem, hogy van-e értelme kidobolni mindezt így, hiszen erről szűkebb körben már jó fél éve tudunk, de akkor még nem volt publikus a dolog, most úgy látszik, hogy valamiért változott a terv. Talán így érthetőbb az összes többi részinformáció is, amiről már tudunk és alátámasztja azt, amiről már 3-4 éve is megállapításokat tettünk. Amikor mondottam, hogy ez a kör még nem az a kör, akkor értsétek jól. A cím ugyan riasztás, de ne riadjatok! Ha beteljesedik az, ami most körvonalazódik, az minden fantáziát felülmúl. Ha nem, akkor meghívok mindenkit egy Bambira. Persze mindenki maga fizet mindenért."


****************

Én a helyetekben f-ordítottan cselekednék

Megnyugodnék, lepihennék gondolkodni.
Lelki életet élni.
Aki eddig készült az abba is hagyhatja.

Bár erőlködnek a háborúval sztem már az évszakváltozás miatt erre gyak. nagyon kevés az esélyük, de akkor is mindegy mert akkor a nukik végzik a takarítást. Olyan plazma fegyverük van amelyik a földfelszín közelében lépi át a hangsebességet, ezért hallatszik előbb hangrobbanás és utána egy újabb detonáció.

A lelkek szempontjából azonban nem mindegy a vége...embernek maradni végig... az utolsó pillanatig bármi is jön.

Az soha nem baj, ha az ember rájön 3D-s halandóságára, arra, hogy felesleges nemzeteket nemzetekkel összehasonlítani, emberek szexuális hovatartozása miatt hörögni a neten vérben forgó szemekkel. Azonban kifejezetten hasznos felismerni 4Ds vagy akár 5Ds halhatatlanságunkat. Ehhez meg ott vannak a versek, festmények, regények.

Mindig hangsúlyoztam, bár a sajtó előszeretettel forgatta ki a szavaimat, hogy semmivel se készüljetek jobban mint amikor nagyszüleink 50 éves hagyományaik alapján készültek egy nehéz télre. csupán ennyi....
Mert aki TESCO akciós hősként éli életét az hamar rá fog döbbenni és aki nem emlékszik a nagy hófúvásos éjszakákra a Bakonyban amikor tankok vitték a kenyeret meg helikopterek..., hogy nagy barom volt...már bocsánat és erőszakos izéként fog viselkedni.

Az más kérdés, hogy én mit cselekedtem és ugyan nem tudok megmenteni 3 millió nyugdíjast ezért előre is elnézést kérek a sajtótól, de azért megpróbálok pár árva gyereket és családot majd befogadni. Előre is elnézést kérek.

Szóval ismétlem én tudom a végét és azt mondom emelt fővel kell végigcsinálni.

Puffer raktár
(a sajtónak is megismétlem mert nem akarta meghallani):
olyan tartalékolási mód ahol folyamatosan fogyasztok egy alap (! - só víz cukor méz tészta zöldség) élelmiszer készletet amit újratöltök.

Ez lenne a normális, tetszenek tudni?

Erdélyben tessék megkérdezni olyam néniket akiknek nincsen szovjet nylon otthonkájuk.

vagy a Vajdaságban ahol éltek át nemrég nehéz időket tetszik tudni?


Indiánok: az 5dik dimenzió segítségével ők is újrakezdték és a magyarok is...

tehát van ok az aggodalomra?

Nincs, az élet megy tovább...életfa, párhuzamos univerzumok.

Lesz aki Gyugyu lesz lesz aki Tiki Taki és lesz aki szabad lesz.

A polotikusokra és az elitre sem kell haragudni. valamilyen szinten az élet védelme mindenkinek feladata a lehetőségei szerint, de nem minden áron és nem hisztérikusan.

Fontos még, hogy nem a kurva dátumokat kell - ha már figyelsz - nézni hanem az eget, a Föld változásait és a természetet a fenyőfák jelzik majd pl. Yellow Stone parkban...vagy már jelezték (?)

Ha tudnátok a pontos dátumot, bele őrülnétek.
Ezért titok. a Pentagon űrcsikló már tudja...

Ezt teszik a kormányok is...még a TV műsorban is fogjátok őket látni amikor már régen elhúzták a csíkot.

Tehát nyugi, ezért miért kell gyűlölködni meg rosszat akarni nekik? Ott is vannak normális rendes emberek.

Tehát hagyjatok fel a dobozolós általánosítós baromságokkal, csak nyomorodik tőle a lelketek.

Akinek van hozzá energiája, másolja be ide a fehérgalléros " a hüllők szerepe jelentéktelen" Rejtett kéz interjúból azt a részt amikor arról beszél, hogy mi lesz a nagy hibánk ebben az időszakban...tudod amikor megszűnik az egymás iránti gondoskodása nagy aratásnál mondja, ...lekopogjam? Az Ordo Ab chao ból eddig csak gazdasági elő Chaos jött be.. a vérkádfürdő plan p-eddig "csak" (itt meghasad a szívem) Szíriában.

Ez az utolsó mondat jól ábrázolja miért kell megszabadulni minden fajta, belénk programozott (HAR1Gene gyűlölet szekvencia parancstól).

Tudod a farkas nem gyűlöl...sem az oroszlán.

és törekedni a szabadság felé...

ha emlékeznél miket követtél el korábban vagy hányszor....nem írom le akkor hamar elszégyelnéd magadat és mennél innen 7Up szökési sebességgel.


A fiataloknak meg üzenem, sajnos nem ők az élet császárai, de lehetnak még ez élet védelmezői, az egy sokkal jobb szerep és ne sajnálják, hogy nem vesznek esetleg rész tovább ennek a kap-ital-izmusnak nevezett álszentszarpiramis további építésében.

  Mézes mázos Karácsony

Tessék itt a lehetőség. Lehet sütni valamivel több mézes sütit, egy részét tojáshab díszítés nélkül, család nem fog gyanút, mindenki boldog.
1000 évig eláll, bár baltával kell megrágni de kicsire nem adunk. Ha sütis fémdobozba teszed még meg is puhul és nem törik szét az arcod evés közben.

Apropó, a magyarok már többször éltek itt, tudták hova jönnek. ha csak frankó legelőért jöttek volna azt a szomszédban is találtak volna közvetlenül az indulás után.
meg többször éltünk már itt, hazajöttünk. Egy k...va nagy önálló vízcseppen ülünk ami nem lesz dögletes ital,mint a vulkánok melletti víz.

Bár szánalmasak, de nagyon sok amerikai szenátornak van már itt földje.

Mint a hopikat is nagyon nagyon régen, az 5dik dimenzió vezette ide X ezer éve az előző kataklizmák után vagy éppen az elől.

Lassan majd leesik a kibutz meg az amish életmód rejtély oka is majd egyre több embernek.

Az apokrif könyvekben (egyikben) van egy rész ahol van egy 12es törvény a kataklizmák túlélőinek...egyik pontja arról szól, hogy a túlélők alakítsanak bíróságokat az erőszak megfékezésére.

Nem keresem ki neked az 1000 GB-os (lexikális Ha ha Ha)gyűjteményemből):

verziók:

- nem hiszed el,
- elhiszed
- megkeresed és elhiszed

Más: 2001 óta az Amerikai Egybesült Államokban az összes Executive Order elkészült ami az elkövetkező eseményekre vonatkozik.

Tudod a Vogonok imádják az adminisztrációt.

Nálunk még az Alkotmány változásban és a törvényekben is meg lett szavazva... nyugi ott nem volt látszatvita játék.

 *******************************************************

 Amikor elindultak itt ezek a bátor, felrázó oldalak,
csak nagy-nagy bizalommal lehetett úgy vélni,
hogy a végére ilyen befejezésnél kötünk majd ki.

Úgy hiszem, túl vagyunk felkészülésen.
Ki-ki, mit hámozott ki ebből, és mit halmozott fel belőle,
az a maga szerény "lélekmentő" vagy "lélekvesztő" raktára.

Rem-éltem, hogy még időben előkerül a lényeg: hogy a lélek
(a lelked!) szempontjából közelíts a változáshoz,
(különösen azokhoz a részletekhez, ami ellen a test
túlélő-üzemmódban-felejtett elméje berzenkedik).

Szerencsére, itt tartunk:


Megköszönök most minden ébresztő felrázást.

3 megjegyzés:

  1. szia itt is... :)

    Megértem a kettősséged, napok óta énis gondolkodom, kinek szóljak, miért is vagy miért ne.
    Miközben nem vállalhatok felelősséget mások döntéseiért, mégis nyomná a lelkem, ha a szeretteimnek nem osztanám meg az infót: Nézd, ezt kaptam, ezt érzem, az ÉG tudja mi fog történni, mikor és hogyan - tégy belátásod szerint. Én megosztom, mert fontosnak tartalak.

    A világ "megmentését", de inkább emelését magamban kezdtem el. Egyenlőre. De bízom, hogy hamarosan közös hangot fogunk hallani mi emberek.

    Szép napot:)!

    VálaszTörlés
  2. üdv eme eldugott sarokban.. :D

    szóval: emberileg amit lehetett, megtettem (megpróbáltam). Lett eredménye: hülyének nézés, majdnemválás, stb.

    Van táborozó-felszerelésem és viz a virágoknak télire (állott, mert az jó). Sőt törlőkendőt se kell már az idén venni.

    Mindenkinek magában kell kezdeni a változást, de sok embernek nem esett le, hogy a végső cél az összefogás kell hogy legyen (pl. amish, kibutz..)- nekem is kicsit későn..

    Készüljünk a legrosszabbra, reméljük a legjobbakat.

    VálaszTörlés
  3. Az én házasságom ráment eme furcsaságomra...
    A héten megyek fel lánykámmal Lajos-forráshoz vízért, úgy egy havi adagot szoktunk hazahozni (kb 140-150 liter)...
    Két héten belül még két emelettel feljebb kell költöznöm albérletbe, mert mostani tulajék hazajönnek külföldről...
    Van még némi elengedésre váró csemegém erre az évre:)
    Készülök is, bízom is :)...

    VálaszTörlés